понеділок, 5 лютого 2018 р.

Альбом-рамка "Наше ведмежа"

  Вітаю! Сьогодні буду надихати вас дитячим альбомом-рамкою)) Нещодавно одному маленькому карапузику виповнився рочок, і мені дуже захотілося потішити його матусю теплим і затишним handmade-подарунком. Оскільки часу для його створення у мене було небагато, після довгих роздумів на світ з`явилася ідея зробити невеличкий альбомчик, розгорнувши який ми б бачили рамочку для найкращих чи найкумедніших фото малюка)) Отже, ідея є, нехитра конструкція вигадана, залишилося підібрати папір, який би найповніше відобразив ті емоції та почуття, які мама вкладає у ніжне і особливе звертання до свого синочка: "Моє любе ведмежа!" ( а малюк і справді нагадує такого м`якенького, пухкенького ведмедика, якого весь час хочеться тримати у своїх обіймах)) І така колекція паперу знайшлася - це "Little Bear" від ТМ "Скрапмир". Дивимося))?


  У згорнутому вигляді альбом має розміри 17,5 см на 21,5 см, обтянутий бавовняною тканиною, прикрашений вирубними зірочками і прапорцями, висічками та епоксидними наклейками з названої колекції, брадсами, стрічкою з помпончиками і різноманітним чіпбордом: тут і милі прищіпки від ScrapBox, і стрілочки від якогось польського виробника ( забула назву((, і чудовий ведмедик від Вензелика, і різноманітні зірочки з цієї палетки від Фабрики Декору.

  До речі, для більшої виразності вкрила ведмедика дропсами з глітером "Северное сияние" від Фабрики Декору:
  Розгортаємо альбом і бачимо дві рамки для фото 9 см на 13 см:
 Всередині декор мінімалістичний, адже тут головними прикрасами будуть фотокартки малюка: ті ж самі вирубні елементи, прищіпки, висічки, чіпбордові зірочки.
  Рамки розташовані на відкидних елементах, що закриваються на прозорі анкери. Відкриваємо їх і... ось вона, маленька галерея рамок для 4-х фото розміром 10 см на 15 см)):
 Симпатичні ведмедики прикрашають рамочки на внутрішніх сторінках альбома, трохи висічок, вирубок і чіпбордовий напис "Синочок" від Вензелика з цього набору:

 


                            І ось така спинка альбома-рамки:
   Такий альбом-рамка дуже припав до душі матусі маленького "ведмежати", адже його спокійно можна поставити вертикально у розгорнутому вигляді, легко змінювати за бажанням фотокартки і навіть розмір за рахунок відкривачок))
                             Галерея лютого "Вензелик":
                              Галерея лютого ТМ "Scrapmir"
                            Галерея лютого "Фабрики Декору"



Дякую, що дочитали до кінця)!

  Божого миру і радості!




4 коментарі:

  1. Саме так, мамі маленького Ведмежати надзвичайно приємно дивитися на фото малюка у такому чудовому оформленні! Дуже дякуємо Kitty Ann за подарунок, зроблений з любов'ю!

    ВідповістиВидалити
  2. Чудова і дуже ніжна робота! Дякуємо, що Ви з нами! Фабрика Декору.

    ВідповістиВидалити