пʼятницю, 26 січня 2018 р.

Панно "Вітер у волоссі"

   Вітаю! Ох, і давненько я не піднімалася на своє затишне горище((. Літо полонило своїми радощами, теплом, сонцем і поїздкою на море; осінь – шкільними клопотами, а зима – хворобами((. Та не зважаючи на це все, натхнення мене не залишало і спонукало брати в руки папір, фарби, спреї та інші любі серцю скрапбукерів матеріали, й створювати з них речі, що несуть у світ любов, радість і тепло)) Робіт назбиралося чимало, навіть не знаю, з якої почати. Мабуть, з останньої, яку я не встигла опублікувати у себе в блозі, але робила в якості запрошеного дизайнера для скрап-студії «З любов`ю» на тему ось такого завдання:

   Надихаюче літнє завдання перенесло мене подумки у далекий 2007-ий рік, коли ми з нашою 2-річною донею вперше відпочивали на морі. Це була західна степова частина Криму, неподалік міста Саки, де кожного дня з моря дув сильний вітер і наша малеча його дуже боялася. Саме цей спогад знайшов відображення на полотні, де у головній ролі, крім донечки, виступає бешкетливий вітер у її волоссі))



   Для якнайточнішого відтворення єдності природних явищ та емоційного стану маленької героїні цієї роботи, мені захотілося вийти за межі фото, розширити його кордони, адже воно – лише частина пейзажу. Для цього ідеально підійшла методика, пов`язана з напрямом «Free Foto», про яку я дізналася зі статті Л. Виноградової.
   Продовжуємо лінію горизонту, домальовуємо дерева на обрії та степовий пісок, розливаємо небесну блакить, продовжуємо з обох боків кам`яну огорожу, що імітує ракушняк, та насипаємо під маленькі пухкі ніжки жовтий пісок з мушлями і морськими зірками. І…милуємося результатом))! 




   У створенні роботи мені, звичайно ж, допомагали  чіпборди ТМ "Скрап-студія з любов`ю": набір хмаринок СН010, набір чайок СН003 і милий вітрячок ch355. Акварельними олівцями розмалювала усі використані штампи (серед них є і від ТМ «Lesia Zgharda» - чудова мушля та мушля мала), а також домалювала пейзаж на задньому фоні і трохи додала кольору хмаринкам і цифрам. Не обійшлася робота без улюблених матеріалів від «Фабрики Декору». Небесну блакить створювала спреями:  "Голубые мечты" та "Аметист", вітрячок і чайки вкриті пудрою для ембосингу «Красный мак» та «Белый снег», а для імітації ракушняка ідеально підійшов кварцевий мікс "Тигровый глаз".
    І на завершення хочу додати, що доня поборола свій страх вітру і морських хвиль за днів 3-4 і решту відпочинку насолоджувалася життям))! Тому недаремно один з її улюблених персонажів П'ятачок  закликає усіх «Be brave, be happy»!!


Божого миру і радості!

4 коментарі: