суботу, 27 січня 2018 р.

Міні-альбом "Дивовижні моменти"


    Вітаю! Сьогодні хочу показати вам міні-альбом для дівчинки, присвячений 7-ій річниці її життя. Альбом має розмір 15 на 15 см, містить 5 розворотів і 18 фото, з яких ми дізнаємося про якісь важливі, цікаві, неординарні, омріяні події, що трапилися у житті маленької принцеси від рочку до сьомого дня народження. Оскільки у такому юному віці для дитини весь світ і все, що з нею відбувається, є дивом, альбом отримав назву «Дивовижні моменти». 
  А щоб підкреслити ніжність і легкість такого періоду, як дитинство, шеббі-стиль ідеально підійшов. 
                                                1-й розворот 


2- розворот


3-й розворот


4-й розворот

5-й розворот





І трохи деталей))





Ой, зовсім забула про спинку))





   Колекція паперу «ShabbyDreams», вирізані квіточки та картки з такими влучними для кожного фото написами  від Фабрики Декору, вирубні тендітні завитки, мереживні квіти, фігурки, зроблені  з глини, що сама застигає, та ембосинг білою пудрою на прозорій плівці та кальці – ось і весь секрет повітряності цього альбому)) І на довершення – бризки білою фарбою і дотси: "нежный шебби", "сирень" та "белый". 

  На додаток до альбому склалася вітальна листівочка із аналогічних матеріалів: папір, вирубка, вирізалки, відштамповки на кальці, шеббі-стрічка, дотси. Ще додала чіпбордову рамочку, яку вкрила пудрою для ембосингу від Фабрики Декору.


Божого миру і радості!

 

 



8 коментарів: